Чіпси|Фріпси яблучні з горіхами сушені кільцями, 100г
Доступні варіанти
Яблучні чіпси з горіхом — це витончена та натуральна закуска, що втілює ідеал здорового харчування. Виготовлені з яблук, вирощених у екологічно чистих умовах, ці чіпси поєднують у собі природну солодкість та аромат з ніжною хрусткістю. Доповнені обережно відібраними горіхами, вони створюють ідеальний баланс смаку та текстури, пропонуючи не лише задоволення від кожного шматочка, але й поживну цінність, завдяки багатству вітамінів, мінералів та дієтичних волокон. Яблучні чіпси з горіхом — ідеальний вибір для тих, хто шукає здорові, смачні та зручні перекуси на кожен день.
Упаковка. Яблучні шматочки у вигляді чіпсів з горіхами. Пакування в Дой пакет (Zip Lock) з віконцем.
Склад: 100% сушене яблуко кільцями без серединки з горіхом волоським та медом.
Вага: 100г, 50г, 25г.
Яблука не оброблені хімікатами, з власного саду. Ручна робота.
Сушені яблука практично в повному складі зберігають мінерали та вітаміни, що містяться у свіжих плодах. Лише деякі елементи, наприклад аскорбінова кислота, трохи знижуються в процесі обробки. Після процесу сушіння з яблук випаровується волога, що призводить до збагачення продукту новими властивостями: пектином, кахетином, флавоноїдом, ефірними маслами і т. д. З цим пов'язані корисні властивості сушених яблук.
Сухофрукти з яблук - одне з найкращих природних джерел йоду. Його кількість тут у 13 разів більша, ніж у цитрусах. Це робить сушені яблука добрим засобом проти захворювань, що викликає дефіцит йоду. Пектин у свою чергу є елементом, що сприятливо впливає на регуляцію рівня цукру та холестерину.
Сушені яблука у своєму складі мають найкращий матеріал для нервової системи – магній. Він підвищує стійкість до стресів і допомагає боротися з нервозністю. А серцевий м'яз підтримає калій, який допомагає його роботі.
Склад і калорійність на 100г продукту:
Енергія: 315.8 ккал
Білки: 5.12 г
Жири: 11.04 г
Вуглеводи: 56.8 г
Волокна: 8.4 г
Вітамін С: 4.2 мг
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.