Чай Фруктово-Ягідний
Доступні варіанти
Цей чай - не просто суміш фруктів та ягід. Це скарбниця вітамінів, зібрана в одному напої. А ще коли фрукти вирощені у власному саду, а ягоди зібрані в екологічно чистому регіоні, то це просто фантастика. Незамінний взимку, але можна вживати і влітку.
Склад: сливові дольки, яблуко дольками, ожина лісова, малина лісова.
Упаковка: Дой пак з віконцем.
Вага (на вибір): 25г, 50г, 100г.
---
Функції компонентів:
Корисні властивості слив. Свіжі та сушені плоди володіють такими корисними властивостями, а саме:
- поліпшення пам'яті (пов'язано з нейтралізацією пошкоджених клітин);
- захист судин і їх очищення від холестеринових бляшок;
- вживання плодів допомагає попередити розвиток атеросклерозу, знизити кров'яний тиск;
- сливи мають жарознижуючий ефект (при вживанні в сухому вигляді);
- зміцнення імунітету;
- регулювання водно-сольового балансу, виведення з організму зайвої рідини;
- підтримання здоров'я очей і гостроти зору, зміцнення слизової оболонки;
- профілактика таких захворювань, як артрит, інфаркт, рак, астма;
- стимулювання роботи шлунково-кишкового тракту, підвищення апетиту, зниження рівня соляної кислоти в шлунку;
- захист нервової системи, нормалізація сну, позбавлення від стресів;
- маски з сливи повертають пружність шкіри, мають хорошу омолоджуючу дію;
- відвар зі слив має ранозагоювальні властивості;
- виведення із організму канцерогенів та радіонуклідів;
- перешкоджання утворення тромбів.
Яблука містять клітковину, завдяки чому ефективно нормалізують мікрофлору кишківника. Це, у свою чергу, захищає організм від різних хвороб. Споживання яблук допомагає знизити ризики діабету завдяки високому вмісту поліфенолів та клітковини у складі. Вони здатні регулювати рівень цукру в крові.
Малина містить багато вітаміну С, завдяки якому зміцнює імунітет, значно покращує колір обличчя, допомагає при проблемах зі шлунково-кишковим трактом.
Ожина, за її словами, є чудовим джерелом антиоксидантів. До них відносяться антоціани, які надають ягоді темного кольору. Вона також є відмінним джерелом вітамінів С, Е, К та мінералів таких як кальцій і марганець. «Одне горнятко сирої ожини містить 30,2 мг вітаміну С, що є половиною добової норми.
Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.