Варення Айва - Вишня 250г

Нема в наявностІ
0
Модель: Варення
Артикул: 0084
100.00грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Варення з айви - корисний та смачний десерт для вашого здоров'яАйва — осінній фрукт, який нерідко порівнюють із яблуком та грушею, а неофіційна назва плоду є «хибним яблуком». Дехто нехтує ним через терпкуватий смак, гар... Читати далі...

Варення з айви - корисний та смачний десерт для вашого здоров'я

Айва — осінній фрукт, який нерідко порівнюють із яблуком та грушею, а неофіційна назва плоду є «хибним яблуком». Дехто нехтує ним через терпкуватий смак, гармата на поверхні, але більшість цінує айву саме у вигляді варення – адже, дійсно, такі ласощі люблять і дорослі, і діти, а його користь для здоров'я відома давно. Ароматний плід навіть після консервування зберігає багато корисних властивостей.

Ягоди вишні насичують кров залізом, міддю і кобальтом. Окрім того, дозрілі ягоди – це джерело вітаміну В9, фолієвої кислоти, що необхідна для повноцінної роботи імунної та кровоносної систем.

Вишневе варення рекомендується вживати при низькому гемоглобіні для профілактики анемії та недокрів'я.


Склад: айва, вишня без кісточок, пектин яблучний, лимонна кислота. Маса 250 г. Джем пастеризований і готовий до вживання. Харчова цінність в 100 мл. Енергетична цінність на 100 г - 200 ккал. Без консервантів і барвників. Зберігати при температурі від 0С до 25С і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін зберігання 24 місяців.


Натуральне айвове варення: користь для здоров'я

1. Зміст пектину робить айву ідеальним продуктом для людей, які перебувають у забруднених умовах. Пектин допомагає організму виводити радіонукліди, шлаки та інші токсичні речовини, покращувати обмін речовин.

2. В'яжуча дія айви має кровоспинний ефект. Фрукт зменшує вплив патогенних мікроорганізмів на імунну систему, має антисептичну дію.

3. Айва – сечогінний продукт, який покращує роботу нирок та ефективно нормалізує роботу сечостатевої системи. Через це фрукт рекомендується приймати чоловікам для нормалізації роботи передміхурової залози.

4. Завдяки високому вмісту заліза, варення з айви стане чудовою та, головне, смачною профілактикою анемії, а також допоможе відновитися організму. Заповнення запасів заліза дозволяє підвищити рівень гемоглобіну.

5. Пектин в айві також допомагає покращити роботу травного тракту, тому при розладах рекомендується вживати хоча б кілька ложок айвового варення на день.

6. Айва – багате джерело антиоксидантів. Продукт допомагає організму боротися зі втомою, особливо після розумової напруги та стресу.

7. Фосфор та кальцій покращують стан кісток, зубів, волосся та нігтів.


Які корисні вітаміни та мінерали містяться в айвовому варенні

- Збалансований вміст вуглеводів. Прекрасний перекус для вгамування легкого голоду і насичення енергією, наприклад, перед тренуваннями.

- Цінні органічні кислоти.

- Дубильні речовини (протизапальний ефект).

- Глюкоза та фруктоза.

- калій, залізо, кальцій.

– Фосфор, мідь, магній.


Регулярне вживання айвового варення – запорука різноманітного, а головне – корисного харчування. Порадуйте себе і близькими такими чудовими ласощами, які подарувала нам сама природа.

Об'єм 0,25 літра. Врожай 2022 року.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback