Натуральна пастила Яблуко - Калина без цукру
Доступні варіанти
Яблучно-калинова пастила без цукру - це справжнє кулінарне відкриття для шанувальників яблук та відмінна можливість полюбити цей десерт навіть тим, хто раніше не був переконаний в чудесах цього фрукту. Калина вносить особливий, чистий смак, який ідеально доповнює яблуко, створюючи неперевершений аромат і смак.
Яблучно-калинова пастила без цукру - це відмінний вибір для тих, хто хоче смакувати яблука, уникаючи вживання цукру. Цей десерт має природну солодкість, яка походить від натуральних інгредієнтів.
Як виглядає? Яблучно-Калинова пастила без цукру рожево червоного кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 5-10 грам.
Склад (яблуко, калина).
Приготування:
- Замішуємо запечені плоди яблук, калиновий сік, додаємо воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Пастила Яблуко & Калина без цукру / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.