Натуральна пастила Жовта слива з медом

Нема в наявностІ
0
Модель: Пастила
Артикул: 0163

Доступні варіанти

55.00грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Сливово-кабачкова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх шанувальників сливи, а також чудова можливість підкорити серця тих, хто раніше не ділився пристрастю до цього чарівного плоду. Кабач... Читати далі...
Загальні характеристики
Вид: фруктово-овочева Наявність цукру: з медом Основа: кабачок Смак: слива Країна-виробник товару: Україна Виробник: Lisosad Харчова та енергетична цінність (100г): енергія: 325 ккал, білки: 2-3 г, жири: 0,5-1 г, вуглеводи: 80-85 г, цукри: 60-70 г. Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. У відкритому вигляді зберігати при температурі від +2 до +6°C. Термін зберігання: 12 місяців Тип упаковки: пакет із застібкою Zip-Lock та віконцем Всі характеристики

Сливово-кабачкова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх шанувальників сливи, а також чудова можливість підкорити серця тих, хто раніше не ділився пристрастю до цього чарівного плоду. Кабачок вносить унікальний, прозорий смак, який дивовижно доповнює сливу, створюючи неповторний аромат та смакові нотки.

Для тих, хто прагне насолодитись смаком сливи, не бажаючи при цьому споживати цукор, сливово-кабачкова пастила без цукру стане чудовим вибором. Цей десерт дарує природну солодкість, що відтворюється завдяки натуральним інгредієнтам.

У пастилі поєднується багатий смак сливи і освіжаючий аромат кабачка, створюючи дивовижний синергічний ефект. Ідеальна гармонія смаків дозволяє цілком насолоджуватись кожним кусочком цього витвору десертного мистецтва.

Як виглядає? Сливово-Кабачкова пастила з медом жовтого кольору.

Вага одного шматочка - в середньому 7-12 грам.

Склад (слива, кабачок, мед)

Приготування:

  1. Змішуємо плоди слив та шматочки кабачка, додаємо мед, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
  2. Розкладаємо отриману масу в сушарку.
  3. Сушимо до готовності.
  4. Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.

Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.

Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.

Пастила Жовта слива & Кабачок з медом / Натуральні солодощі (3 види пакування):

  • 25г пастили (на пробу)
  • 50г пастили
  • 100г пастили

ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️

Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.

Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.

Особливості пастили
Вид: фруктово-овочева
Наявність цукру: з медом
Основа: кабачок
Смак: слива
Загальні характеристики
Країна-виробник товару: Україна
Виробник: Lisosad
Харчова та енергетична цінність (100г): енергія: 325 ккал, білки: 2-3 г, жири: 0,5-1 г, вуглеводи: 80-85 г, цукри: 60-70 г.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. У відкритому вигляді зберігати при температурі від +2 до +6°C.
Термін зберігання: 12 місяців
Тип упаковки: пакет із застібкою Zip-Lock та віконцем

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback