Натуральна пастила Жовта слива з медом
Доступні варіанти
Сливово-кабачкова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх шанувальників сливи, а також чудова можливість підкорити серця тих, хто раніше не ділився пристрастю до цього чарівного плоду. Кабачок вносить унікальний, прозорий смак, який дивовижно доповнює сливу, створюючи неповторний аромат та смакові нотки.
Для тих, хто прагне насолодитись смаком сливи, не бажаючи при цьому споживати цукор, сливово-кабачкова пастила без цукру стане чудовим вибором. Цей десерт дарує природну солодкість, що відтворюється завдяки натуральним інгредієнтам.
У пастилі поєднується багатий смак сливи і освіжаючий аромат кабачка, створюючи дивовижний синергічний ефект. Ідеальна гармонія смаків дозволяє цілком насолоджуватись кожним кусочком цього витвору десертного мистецтва.
Як виглядає? Сливово-Кабачкова пастила з медом жовтого кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 7-12 грам.
Склад (слива, кабачок, мед).
Приготування:
- Змішуємо плоди слив та шматочки кабачка, додаємо мед, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Пастила Жовта слива & Кабачок з медом / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.