Натуральна пастила Жовта слива без цукру
Доступні варіанти
Сливова пастила без цукру - це справжнє гастрономічне відкриття для тих, хто любить сливу, а також відмінна можливість полюбити цей десерт навіть тим, хто раніше не був переконаний в чарівних властивостях цього плоду. Кабачок вносить особливий, чистий смак, який прекрасно доповнює сливу, створюючи неперевершений аромат і смак.
Сливова пастила без цукру є відмінним вибором для тих, хто бажає насолодитись смаком сливи, але уникає вживання цукру. Цей десерт має натуральну солодкість, яка додається завдяки природним інгредієнтам.
Як виглядає? Сливова пастила темно оранжевого кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 5-10 грам.
Склад (слива, кабачок).
Приготування:
- Змішуємо плоди слив та шматочки кабачка, додаємо воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Пастила Жовта слива & Кабачок без цукру / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.