Натуральна пастила Гарбузова з медом

В наявності
0
Модель: Пастила
Артикул: 0171

Доступні варіанти

55.00грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Гарбузова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх поціновувачів гарбуза, а також відмінна можливість завоювати серця тих, хто раніше не віддавав належної уваги цьому чудовому овочевому плоду... Читати далі...
Загальні характеристики
Вид: овочева Наявність цукру: з медом Основа: кабачок Смак: гарбуз Країна-виробник товару: Україна Виробник: Lisosad Харчова та енергетична цінність (100г): енергія: 187 ккал, вуглеводи: 25-30 г, білки: 1.5 г, жири: 0.4 г, волокна: 2-3 г. Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. У відкритому вигляді зберігати при температурі від +2 до +6°C. Термін зберігання: 12 місяців Тип упаковки: пакет із застібкою Zip-Lock та віконцем Всі характеристики

Гарбузова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх поціновувачів гарбуза, а також відмінна можливість завоювати серця тих, хто раніше не віддавав належної уваги цьому чудовому овочевому плоду. Кабачок вносить унікальний, прозорий смак, який чудово доповнює гарбуз, створюючи неповторний аромат та смакові нотки.

Для тих, хто прагне насолодитись смаком гарбуза та кабачка, не бажаючи при цьому споживати цукор, ця пастила стане відмінним вибором. Десерт природно осолоджується за рахунок меду та натуральних інгредієнтів, що входять до складу.

У пастилі поєднуються насичений смак гарбуза і освіжаючий аромат кабачка, створюючи неповторний синергетичний ефект. Ця ідеальна гармонія смаків дозволяє насолоджуватись кожним кусочком цього витвору десертного мистецтва.

Як виглядає? Гарбузова пастила з медом жовтого кольору.

Вага одного шматочка - в середньому 7-12 грам.

Склад (кабачок, гарбуз, мед)

Приготування:

  1. Змішуємо м'якоть гарбуза та шматочки кабачка, додаємо мед, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
  2. Розкладаємо отриману масу в сушарку.
  3. Сушимо до готовності.
  4. Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.

Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.

Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.

Пастила Гарбуз із медом / Натуральні солодощі (3 види пакування):

  • 25г пастили (на пробу) 
  • 50г пастили 
  • 100г пастили 

ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️

Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.

Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.

Особливості пастили
Вид: овочева
Наявність цукру: з медом
Основа: кабачок
Смак: гарбуз
Загальні характеристики
Країна-виробник товару: Україна
Виробник: Lisosad
Харчова та енергетична цінність (100г): енергія: 187 ккал, вуглеводи: 25-30 г, білки: 1.5 г, жири: 0.4 г, волокна: 2-3 г.
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості повітря не більше 75%. У відкритому вигляді зберігати при температурі від +2 до +6°C.
Термін зберігання: 12 місяців
Тип упаковки: пакет із застібкою Zip-Lock та віконцем

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback