Натуральна пастила Гарбузова з медом
Доступні варіанти
Гарбузова пастила з медом - це захоплююче гастрономічне відкриття для справжніх поціновувачів гарбуза, а також відмінна можливість завоювати серця тих, хто раніше не віддавав належної уваги цьому чудовому овочевому плоду. Кабачок вносить унікальний, прозорий смак, який чудово доповнює гарбуз, створюючи неповторний аромат та смакові нотки.
Для тих, хто прагне насолодитись смаком гарбуза та кабачка, не бажаючи при цьому споживати цукор, ця пастила стане відмінним вибором. Десерт природно осолоджується за рахунок меду та натуральних інгредієнтів, що входять до складу.
У пастилі поєднуються насичений смак гарбуза і освіжаючий аромат кабачка, створюючи неповторний синергетичний ефект. Ця ідеальна гармонія смаків дозволяє насолоджуватись кожним кусочком цього витвору десертного мистецтва.
Як виглядає? Гарбузова пастила з медом жовтого кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 7-12 грам.
Склад (кабачок, гарбуз, мед).
Приготування:
- Змішуємо м'якоть гарбуза та шматочки кабачка, додаємо мед, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Пастила Гарбуз із медом / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.