Варення Айва скибочками 500г
Ніжне, солодке варення з айви скибочками додасть яскравих фарб вашим блюдам!
Об'єм 0,5 літра. Врожай 2022 року.
Склад: айва скибочками, цукор, пектин яблучний, лимонна кислота.
Айва відноситься до незаслужено не популярних фруктів. Справа в тому, що в сирому вигляді вона несмачна — тверда і терпка. До того ж, їсти сиру айву небезпечно для шлунка. Однак, у процесі теплової обробки м'якоть айви набуває ніжного рожевого кольору, стає м'якою і солодкою. Тому досвідчені господині закривають з айви варення, джеми і конфітюри. Дотримуючись популярних тенденцій у кулінарії, компанія Lisosad з особливою любов'ю створила джем на основі айви з волоськими горіхами. Варення «Айва Скибочками» купити в Україні обов'язково варто всім поціновувачам незвичайних кулінарних шедеврів, незвичайних поєднань. Солодке, з помірною кислинкою, варення викличе захоплення у вимогливих гурманів.
Особливості айвового варення
Для приготування варення відбираються плоди ідеальної зрілості, оскільки зелені і перезрілі фрукти можуть зіпсувати смак продукту. Плоди ретельно перебираються, миються, очищаються від серцевини, подрібнюються, проварюються з цукром. Варення вариться мінімальну кількість часу, щоб скоротити час теплової обробки, зберегти всі вітаміни, якими багата айва.
Варення виходить ідеально густої консистенції, нагадує желе, яке відмінно намазується на тости і бутерброди. При першій пробі відразу ж розкривається смак і аромат айви, кисло-солодкої, соковитої. Десерт відрізняється помірною солодкістю, тому сподобається всім: і солодкоїжкам, і не фанатам солодкого.
Варіанти використання айвового варення:
Смачна начинка для пирогів або пиріжків;
Просто як добавка до чаю, зі здобою або білим хлібом;
Доповнення до нарізок із благородних сирів.
Також айвове варення можна подавати із замороженими десертами, вершковим морозивом, щербетом. Якщо ви готуєте пиріг, пиріжки з кислою начинкою, наприклад, кислими яблуками, варення з айви відмінно підійде, щоб поліпшити смак страви.
Під час приготування торта, варення можна додати в якості додаткового шару між коржами — така добавка значно поліпшить, зробить більш різноманітним, смак десерту. Якщо ви любите самі готувати желе або морозиво, додайте до цих продуктів варення з айви з волоським горіхом, побачите, наскільки смачними виходять ці страви.
Поєднуємо приємне з корисним
Будь-яка їжа повинна бути не тільки смачною, але й корисною, принаймні, потрібно цього прагнути. Та з варенням «Айва Скибочками» і старатися особливо не потрібно, адже цей фрукт є справжнім джерелом корисних вітамінів і мікроелементів. Айва містить багато пектину, фруктози, калію, міді, вітамінів С, А, В, Е і РР, які значно покращують роботу організму.
Пектин в айві, який зберігається і після теплової обробки, очищає організм від токсинів, покращує травлення, тому варення корисно при отруєннях.
Варення з айви корисно їсти в періоди епідемій вірусних інфекцій. Цей фрукт має потужну антисептичну дію, зменшує вплив бактерій на організм.
Варення допомагає відновитися при сильних розумових і фізичних навантаженнях, завдяки великій кількості антиоксидантів.
Поспішайте домашнє варення «Айва Скибочками» купити недорого, щоб насолодитися його незвичайним смаком і ароматом, зміцнити здоров'я.