Варення Яблуко - Вишня дольками 330г

Нема в наявностІ
0
Модель: Варення
Артикул: 0048
90.00грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Склад: яблуко сорту "Білий налив", вишня без кісточок, агар-агар. Маса 330 г. Джем пастеризований і готовий до вживання. Харчова цінність в 100 мл. Енергетична цінність на 100 г - 200 ккал. Без консервантів і барвників. ... Читати далі...

Склад: яблуко сорту "Білий налив", вишня без кісточок, агар-агар. Маса 330 г. Джем пастеризований і готовий до вживання. Харчова цінність в 100 мл. Енергетична цінність на 100 г - 200 ккал. Без консервантів і барвників. Зберігати при температурі від 0С до 25С і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін зберігання 24 місяців.

Налив – самий ранній сорт яблук, що отримав назву завдяки привабливому кольором. Плоди яблуні дуже ароматні, солодкі. Заготовити на зиму прозоре варення з яблук білого наливу часточками досить важко, але можна, якщо знати правильний рецепт і деякі секрети. Як правило, врожайність яблуні цього сорту зашкалює, але у фрукта є одна особливість: пухка структура м’якоті, яка швидко розварюється. Тому вважається, що вони ідеальні для варіння повидла.

Варення з вишні (0,25 л) - одне з найпопулярніших серед українців. Воно смачне, широко використовується у кулінарії та несе користь для наших м'язів, шкіри й судин.

Ягоди вишні насичують кров залізом, міддю і кобальтом. Окрім того, дозрілі ягоди – це джерело вітаміну В9, фолієвої кислоти, що необхідна для повноцінної роботи імунної та кровоносної систем.

Вишневе варення рекомендується вживати при низькому гемоглобіні для профілактики анемії та недокрів'я.

Дата виготовлення: серпень 2022р.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback