Сушена малина лісова (ціла) 50г
Малина – ягода, що притягує своїм привабливим зовнішнім виглядом, дуже сильним приємним ароматом і, звичайно ж, солодким смаком. Малина славиться як ласощі для солодкоїжок. Але крім цього – ця ягода є справжньою скарбницею усіляких корисних речовин і властивостей. Малину сміливо можна назвати першою і швидкою медичною допомогою при будь-яких видах застуд і запаленнях. І в сушеному вигляді ця ягода анітрохи не втрачає своєї користі, і навіть, більше того – зберігати її набагато легше саме так, оскільки у вигляді варення і вітамінних заготовок, в поєднанні з цукром і після термічної обробки частина корисних властивостей, все ж, випаровується.
Пакування: Крафт пакет з віконцем (дой пак).
Вага: 100г.
Форма: цілі ягоди.
Отже – чому ж сушена ягода малина така дивовижна і корисна?
Перше, що робить сушену малину унікальною ягодою – це вміст у ній такого рідкісного мінералу як марганець. Саме, завдяки цьому мінералу, малина і володіє антибактеріальними властивостями.
Друге – не дивлячись на ніжність смаку і відчутної структури ягоди, в ній високий рівень вмісту грубих харчових волокон. З їх допомогою і досягається ефект виведення з організму токсинів і поганого холестерину. Тобто – сушена малина прекрасний засіб для чищення судин.
І третє – в сушеної малини знаходяться кетони. Це речовини, які сприяють жировому розпаду. Отже – цей продукт просто необхідна частина раціону харчування тих, хто бореться з зайвими кілограмами або профілактує ожиріння.
Найбільш часто ягоди сушеної малини виступають як протизапальний і потогінний засіб. А ще – саме цю ягоду рекомендують вводити в живильний раціон немовлят перш за все, адже у сушеної малини найнижчий рівень ризику розвитку алергічних реакцій.
Користь сушених ягід малини Lisosad:
- завдяки високому вмісту саліцилатів володіє жарознижуючим ефектом і відмінно справляється з простудними захворюваннями;
- сприятливо впливає на шкіру, підвищуючи її пружність і покращуючи колір обличчя;
- підвищує опірність організму, зміцнюючи імунні функції організму;
- вміст кобальту сприяє виведенню токсинів з організму;
- позитивно впливає на метаболізм, стимулюючи засвоєння білків і вуглеводів.
Застосування сушеної малини в кулінарії:
- відмінно підходить в якості начинки для солодких пирогів, сирних запіканок, кондитерських виробів;
- в якості ароматної вітамінної добавки до чаю;
- для приготування джемів, мусів і варення;
- як смачна добавка до йогуртам, желе, молочних коктейлів, морозиву;
- в якості корисного смакового доповнення у вівсяні і рисові каші;
- служить прекрасною основою для приготування ягідних компотів, морсів, настоїв.
Склад:
- Малина червона сушена – 100%
Харчова цінність на 100 г готового продукту:
- Білки – 4,2 г
- жири – 2,6 м;
- вуглеводи - 43,4 р
- сіль - 0,003 г
- Енергетична цінність порції: 1023,2 кДж/ 241 ккал
Термін придатності і температура зберігання:
- Термін придатності: 12 міс
- Температура зберігання: не більше +20 °C
- Умови зберігання: зберігати при вологості не більше 75%
Рекомендації до вживання:
- людям, які мають проблеми з підвищеним артеріальним тиском;
- для лікування і профілактики простудних захворювань;
- для профілактики атеросклерозу;
- для проблемної шкіри, допомагає впоратися з угревыми висипаннями на шкірі;
- для підвищення апетиту, допомагає боротися із занепадом сил і авітамінозом.