Натуральна пастила Яблуко - Гарбуз без цукру
Доступні варіанти
Яблучно-гарбузова пастила без цукру - це відмінне гастрономічне відкриття для тих, хто обожнює смак яблук і шукає можливість вперше полюбити цей десерт навіть тим, хто раніше не був переконаний у чарівних властивостях цього фрукту. Гарбуз додає унікальний, чистий смак, який ідеально доповнює яблуко, створюючи неперевершений аромат і смак.
Яблучно-гарбузова пастила без цукру є чудовим вибором для тих, хто бажає смакувати яблука, уникаючи при цьому вживання цукру. Цей десерт має природну солодкість, яка виникає за рахунок натуральних інгредієнтів.
Як виглядає. Гарбузово-яблучна пастила помаранчево-золотистого кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 5-10 грам.
Склад. Цей вид пастили виготовляємо з яблучного і гарбузового пюре. Свіжі яблука чистимо, відділяємо серцевину і за допомогою блендера робимо з них пюре. Аналогічно з гарбузом. Потім обидва пюре змішуємо, і в сушарку. Окрім яблук, гарбуза більше нічого не додаємо, без цукру. Яблука і гарбузи вирощені у власному саду.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Яблучно-гарбузова пастила / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.