Натуральна пастила Яблуко - Калина з медом
Доступні варіанти
Яблучно-калинова пастила з медом – це справжнє кулінарне відкриття для прихильників яблук, а також чудова можливість полюбити цей десерт навіть тим, хто раніше сумнівався у виразних якостях цього фрукту. Додавання Карпатської калини надає особливий, чистий смак з невеличкою гірчинкою, який ідеально гармонує з яблучним ароматом, створюючи неперевершений букет смаку.
Яблучно-калинова пастила – чудовий вибір для тих, хто прагне відчути смак яблук, калини, уникаючи додаткового цукру та хімікатів. Цей десерт надає природну солодкість, що походить від використання натуральних інгредієнтів, таких як яблука, калина та мед.
Як виглядає? Яблучно-Калинова пастила з медом рожево-червоного кольору.
Вага одного шматочка (рогалика) - в середньому 7-12 грам.
Склад (яблуко, калина, мед).
Приготування:
- Замішуємо запечені плоди яблук, калиновий сік, додаємо воду та мед і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем.
Пастила Яблуко & Калина з медом / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.