Натуральна пастила Чорниця - М'ята з цукром
Доступні варіанти
Чорнично-кабачкова пастила - справжня знахідка для шанувальників чорниці та відмінна можливість полюбити цей десерт навіть тим, хто не переконаний в чарівних властивостях ягід. Кабачок додає особливого чистого смаку, який прекрасно поєднується з чорницею. І не дарма, що цю пастилу з задоволенням їдять діти, як і всю іншу пастилу.
Апетитний вид пастили - фіолетово-чорного кольору - свідчить про наявність чорниці, яка зібрана у екологічно чистих високогірних районах Закарпаття - Полонинах. Кабачок, як основна інгредієнт, гарантує унікальний, чистий смак чорниці, який радує будь-якого гурмана.
Вага одного шматочка - в середньому 7-12 грам.
Склад (чорниця, кабачок, мед, м'ята).
Приготування:
- Змішуємо ягоди з чорниці та шматочки кабачка, додаємо м'яту, цукор, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой пакет з віконцем чи у вакуумну упаковку.
Пастила Чорниця & Кабачок & М'ята з цукром / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
ВИ ЩЕ НІКОЛИ не пробували нічого подібного ❗️
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.