Натуральна пастила Яблуко - М'ята без цукру
Доступні варіанти
Листя м’яти перцевої має спазмолітичну, протизапальну, протимікробну, заспокійливу, знеболювальну, потогінну, протисудомну, ранозагоювальну, сечогінну, тонізуючу, дезодорувальну, відхаркувальну, освіжаючу і жовчогінну властивості; розширює судини головного мозку і серця, покращує апетит і слиновиділення, посилює секрецію залоз ШКТ і печінки, проявляє в’яжучу дію.
Пастила Яблучно-М'ятна для тих, хто любить аромат м'яти - знахідка. А для тих, хто не любить, можливість полюбити. Суміш з яблука з м'ятою створюють непереверишений, цікавий смак. Ще її дуже непогано їдять діти. Як, власне, і всю іншу пастилу.
Як виглядає Яблучно-М'ятна пастила жовтого кольору.
Вага одного шматочка - в середньому 5-10 грам.
Склад (яблуко, м'ята).
Приготування:
- Змішуємо запечене яблуко, додаємо листочки м'яти, воду і перемішуємо, щоб утворилась однорідна маса.
- Розкладаємо отриману масу в сушарку.
- Сушимо до готовності.
- Пастила готова! Нарізаємо її на шматочки та фасуємо для подачі.
Яблуко & М'ята без цукру / Натуральні солодощі (3 види пакування):
- 25г пастили (на пробу)
- 50г пастили
- 100г пастили
Не містить глютену та його штучних замінників, а також будь-яких інших добавок.
Зберігання. Пастила зберігається в прохолодному сухому місці досить довго, не змінюючи смаку і кольору. Термін зберігання - 12 місяців.
Упаковка. Пастила нарізана шматочками. Пакування в Дой (Zip-lock) пакет з віконцем.
Умови зберігання: зберігати в приміщеннях, що добре вентилюються, захищених від прямих сонячних променів при температурі +2°C до +25°C і відносній вологості повітря не більше 75%.