Чай Фруктове тріо
Доступні варіанти
30.00грн
Цей чай - не просто суміш фруктів та ягід. Це скарбниця вітамінів, зібрана в одному напої. А ще коли фрукти вирощені у власному саду, а ягоди зібрані в екологічно чистому регіоні, то це просто фантастика. Незамінний взимку, але можна вживати і влітку.
Склад: сливові дольки, яблуко дольками, айва дольками.
Пакет паперовий дой-пак крафт з прозорим вікном з замком застібкою
Вага (на вибір):
25г + 5 фільтр мішечків;
50г + 10 фільтр мішечків;
100г + 15 фільтр мішечків.
---
Функції компонентів:
Корисні властивості слив. Свіжі та сушені плоди володіють такими корисними властивостями, а саме:
- поліпшення пам'яті (пов'язано з нейтралізацією пошкоджених клітин);
- захист судин і їх очищення від холестеринових бляшок;
- вживання плодів допомагає попередити розвиток атеросклерозу, знизити кров'яний тиск;
- сливи мають жарознижуючий ефект (при вживанні в сухому вигляді);
- зміцнення імунітету;
- регулювання водно-сольового балансу, виведення з організму зайвої рідини;
- підтримання здоров'я очей і гостроти зору, зміцнення слизової оболонки;
- профілактика таких захворювань, як артрит, інфаркт, рак, астма;
- стимулювання роботи шлунково-кишкового тракту, підвищення апетиту, зниження рівня соляної кислоти в шлунку;
- захист нервової системи, нормалізація сну, позбавлення від стресів;
- маски з сливи повертають пружність шкіри, мають хорошу омолоджуючу дію;
- відвар зі слив має ранозагоювальні властивості;
- виведення із організму канцерогенів та радіонуклідів;
- перешкоджання утворення тромбів.
Яблука містять клітковину, завдяки чому ефективно нормалізують мікрофлору кишківника. Це, у свою чергу, захищає організм від різних хвороб. Споживання яблук допомагає знизити ризики діабету завдяки високому вмісту поліфенолів та клітковини у складі. Вони здатні регулювати рівень цукру в крові.
Користь Айви:
- В айві міститься безліч корисних речовин: пектинові сполуки, глюкоза, фруктоза, солі калію, заліза, кальцію, фосфору та міді, а також вітаміни А, В, С, Е та РР.
- Завдяки високому вмісту пектину в плодах айви, фрукт рекомендується вживати людям, які живуть у зонах, забруднених радіонуклідами або працюючих на шкідливих виробництвах. Оскільки найцінніша властивість пектину – здатність виводити радіонукліди з організму.
- Айва має в'яжучу, кровоспинну, сечогінну та антисептичну дію. Айву також можна використовувати в періоди активності грипу, щоб зменшити дію бактерій на організм.
- Через високий вміст заліза плоди айви вживають для профілактики та лікування анемії, а також після тривалої хвороби.
- Пектинові сполуки у айві допомагають при розладах травлення.
- При сильній розумовій напрузі та стресі також рекомендується їсти айву – вона містить велику кількість антиоксидантів.
Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.