Варення Айва скибочками + зернятка 250г

Нема в наявностІ
0
Модель: Варення
Артикул: 0086
100.00грн
Знайшли дешевше ?
Скорочений опис
Айвове варення виходить дуже красивим за кольором, бурштиновим. Сироп виходить густим, а м’якоть дуже ніжна, соковита і солодка. Плоди піддаються тривалій термічній обробці. Для варення бажано підібрати м’які і зрілі фру... Читати далі...

Айвове варення виходить дуже красивим за кольором, бурштиновим. Сироп виходить густим, а м’якоть дуже ніжна, соковита і солодка. Плоди піддаються тривалій термічній обробці. Для варення бажано підібрати м’які і зрілі фрукти. Ласощі можна їсти в самостійному вигляді і використовувати для прикраси десертів. Ідеально підійде варення в якості начинки для пирогів. 

Об'єм 0,25 літра. Врожай 2022 року.

Склад: айва дольками, цукор, пектин яблучний, лимонна кислота, насіння айви.

Варення з айви - корисний та смачний десерт для вашого здоров'я

Айва — осінній фрукт, який нерідко порівнюють із яблуком та грушею, а неофіційна назва плоду є «хибним яблуком». Дехто нехтує ним через терпкуватий смак, гармата на поверхні, але більшість цінує айву саме у вигляді варення – адже, дійсно, такі ласощі люблять і дорослі, і діти, а його користь для здоров'я відома давно. Ароматний плід навіть після консервування зберігає багато корисних властивостей.

Насіння фрукта отруйні в сирому вигляді, так як містять речовину амигдалин, тому їх не можна вживати в їжу, але при високій температурі обробки все отруйні властивості насіння втрачають. 

У Китаї відварні насіння айви використовуються для приготування желе, яке допомагає усунути проблеми з очима, зняти запалення горла і слизових оболонок. Насіння має багато пектину та протипухлинні властивості


Натуральне айвове варення: користь для здоров'я

1. Зміст пектину робить айву ідеальним продуктом для людей, які перебувають у забруднених умовах. Пектин допомагає організму виводити радіонукліди, шлаки та інші токсичні речовини, покращувати обмін речовин.

2. В'яжуча дія айви має кровоспинний ефект. Фрукт зменшує вплив патогенних мікроорганізмів на імунну систему, має антисептичну дію.

3. Айва – сечогінний продукт, який покращує роботу нирок та ефективно нормалізує роботу сечостатевої системи. Через це фрукт рекомендується приймати чоловікам для нормалізації роботи передміхурової залози.

4. Завдяки високому вмісту заліза, варення з айви стане чудовою та, головне, смачною профілактикою анемії, а також допоможе відновитися організму. Заповнення запасів заліза дозволяє підвищити рівень гемоглобіну.

5. Пектин в айві також допомагає покращити роботу травного тракту, тому при розладах рекомендується вживати хоча б кілька ложок айвового варення на день.

6. Айва – багате джерело антиоксидантів. Продукт допомагає організму боротися зі втомою, особливо після розумової напруги та стресу.

7. Фосфор та кальцій покращують стан кісток, зубів, волосся та нігтів.


Які корисні вітаміни та мінерали містяться в айвовому варенні

- Збалансований вміст вуглеводів. Прекрасний перекус для вгамування легкого голоду і насичення енергією, наприклад, перед тренуваннями.

- Цінні органічні кислоти.

- Дубильні речовини (протизапальний ефект).

- Глюкоза та фруктоза.

- калій, залізо, кальцій.

– Фосфор, мідь, магній.


Регулярне вживання айвового варення – запорука різноманітного, а головне – корисного харчування. Порадуйте себе і близькими такими чудовими ласощами, які подарувала нам сама природа.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback