Варення Яблуко - Брусниця 250г
Склад: яблуко сорту "Білий налив", брусниця лісова, цукор, лимонна кислота. Маса 250 г. Джем пастеризований і готовий до вживання. Харчова цінність в 100 мл. Енергетична цінність на 100 г - 200 ккал. Без консервантів і барвників. Зберігати при температурі від 0С до 25С і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін зберігання 24 місяців.
Брусничне варення – це ласий десерт з яскраво-червоних ягід брусниці. Їх смак злегка кисло-терпкий з гіркуватістю, але разом з цукром або іншими фруктами і ягодами виходить неймовірна смакота!
Ніхто не стане сперечатися, що брусниця – важливе джерело десятка вітамінів і елементів для організму людини. Але мало кому подобається їсти її в свіжому вигляді з-за характерного смаку, особливо дітям. Зберегти користь на цілий рік і умовити своє чадо з'їсти хоч ложечку можна з допомогою чудесного брусничного варення. Буквально одна ложка ласощі на сніданок – і ніяка застуда не страшна!
Налив – самий ранній сорт яблук, що отримав назву завдяки привабливому кольором. Плоди яблуні дуже ароматні, солодкі. Заготовити на зиму прозоре варення з яблук білого наливу часточками досить важко, але можна, якщо знати правильний рецепт і деякі секрети. Як правило, врожайність яблуні цього сорту зашкалює, але у фрукта є одна особливість: пухка структура м’якоті, яка швидко розварюється. Тому вважається, що вони ідеальні для варіння повидла.
Дата виготовлення: вересень 2022р.