Варення Яблуко - Бузина без цукру 250г
Варення з бузини – лікувальні властивості:
Самими солодкими ласощами до чаю є варення. Воно також може використовуватися в якості начинки пирогів, пиріжків або як додатковий інгредієнт різних десертів. Його приготування детальніше розпишемо трохи нижче.
Чорна ягода містить аскорбінову кислоту, каротин, дубильні речовини і багато інших корисних елементів. Склад включає лікувальні властивості, які позитивно впливають на наш організм, а саме:
- підвищує тонус організму, сприяє довголіттю;
- очищає кров від шкідливих речовин, холестерину;
- збуджує гормональні залози;
- має протизапальну, дезинфікуючу, бактерицидну, в’яжучу дію;
- покращує роботу підшлункової залози;
- допомагає боротися з такими хворобами, як цукровий діабет, гепатит, виразка шлунка і кишечника, варикозне розширення вен;
- має потогінну, жарознижуючу властивість під час підвищення температури при простудному захворюванні;
- виступає жовчогінним засобом при хворобі печінки, проносну – при запорах, сечогінну – при набряклості, захворюванні нирок;
- лікує різні пухлини, мастопатію, початкові стадії раку.
Варення з чорної бузини дуже корисне. Його треба готувати і вживати не тільки для профілактики або лікування хвороби, але і просто щоб потішити себе, чимось солодким, незвичайним.
Але зловживати не потрібно, оскільки насіння плодів містять синильну кислоту, яка може викликати блювоту і нудоту.
Склад: яблуко сорту "Білий налив", ягоди бузини, агар-агар. Маса 250 г. Джем пастеризований і готовий до вживання. Харчова цінність в 100 мл. Енергетична цінність на 100 г - 200 ккал. Без консервантів і барвників. Зберігати при температурі від 0С до 25С і відносній вологості повітря не більше 75%. Термін зберігання 24 місяців.