Чай в'язаний Цзу Хуа Сяо Лун Чжу «Перлина з квіткою Лілії» (2023)
- 5 або більше 22.00грн
Зв'язані кульки юньнанського червоного чаю з ароматною квіткою лілії – магія у вашому заварнику.
Сю Цю Дянь Хун (竹海金茗) – акуратні кульки зв'язаного чаю на основі червоного Дянь Хуна з Юньнані. У кожному натуральна квітка лілії, яка розкривається при заварюванні.
Щоб насолодитися чарівним перетворенням в'язаного чаю, заварюйте його в прозорому посуді.
Чудовий чай для красивого чаювання. Знімає втому, м'яко прояснює думки, зігріває та покращує настрій.
Дянь Хун Лун Чжу «Перлина дракона з лілією» допомагає відновитися при перевтомі, стресах, нервовому виснаженні.
Юньнанський червоний чай зміцнює імунітет, покращує травлення, нормалізує обмін речовин, виводить токсини. Корисний для серцево-судинної системи, зміцнює пам'ять, освіжає дихання, охолоджує у спекотні дні.
Натуральный красный чай с цветком лилии обладает полезными свойствами:
Уравновешивание нервной системы и снятие напряжения:
Цветок лилии создает успокаивающий эффект, способствуя уравновешиванию нервной системы и снятию напряжения.
Мягкий вывод излишней жидкости и снятие отечности:
Сочетание компонентов чая помогает эффективно выводить излишнюю жидкость, что способствует снижению отечности.
Активизация работы мозга, положительное влияние на память и концентрацию:
Катехины и другие ценные вещества в чае стимулируют работу мозга, улучшают память и концентрацию внимания.
Противовоспалительное действие:
Заслуга катехинов и других активных компонентов чая в обеспечении противовоспалительного эффекта.
Укрепление иммунитета и сердечной мышцы:
Регулярное употребление чая способствует укреплению иммунитета и сердечной мышцы благодаря богатому составу.
Очищение крови и печени от токсинов:
Чай с лилией обладает свойствами очищения крови и печени, помогая устранять токсины из организма.
Нормализация пищеварения и обмена веществ:
Действие чая распространяется на нормализацию процессов пищеварения и обмена веществ, способствуя общему благополучию организма.
Рекомендація
Заварюйте у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!
Заварювання протокою:
- Вода із температурою 95°C;
- Спочатку промиваємо пуер і даємо йому подихати хвилину;
- 1 міні точа на 100-150 мл води;
- Заварювати короткими протоками по 15-25 с, з поступовим збільшенням експозиції на 5-10 секунд;
- Добре підходить протягом 5-7 проток.
Заварювання наполяганням:
- Порцеляновий або скляний чайник;
- 1 мініточка на 500-700 мл. води із температурою 95℃;
- Прогріти окропом чайник, залити водою, закрити кришкою;
- Дати настоятися 4-6 хвилин і розлити чашками.
Основні характеристики:
Місце збору: Китай, провінція Юньнань
Вага продукту: 6-7 грам
Тип чаю: Дянь Хун Цзінь Си (червоний)
Склад чаю: в'язане листя Дянь Хун Цзінь Си з квіткою лілії.
Розмір чайного листа: середньолистовий
Додаткова обробка: неферментований