Чай Шу пуер Юньнань з півонією, мініточа

Топ продаж
В наявності
0
Модель: Чай
Артикул: 0124
10.00грн
Знайшли дешевше ?
  • 10 або більше 9.00грн
Скорочений опис
Знайомтеся – пробник пуерного млинця. Чай для експериментів. Купили мініточу, спробували і зрозуміли – брати чи не брати млинець. У цьому чаї поєднується деревна терпкість Шу та квіткова м'якість півонії. Смак незвичайни... Читати далі...
Загальні характеристики
Бадьорить Для жінок Для схуднення Для чоловіків Підсилює роботу мозку Мініточа Всі характеристики

Знайомтеся – пробник пуерного млинця. Чай для експериментів. Купили мініточу, спробували і зрозуміли – брати чи не брати млинець. У цьому чаї поєднується деревна терпкість Шу та квіткова м'якість півонії. Смак незвичайний, але незабутній. А ще мініточу зручно брати із собою у відрядження чи подорож. Місця у рюкзаку практично не займає. Вистачає на 1-2 чаювання.

  • Місце, рік збирання: Китай, провінція Юньнань, 2018 рік.
  • Виробник: Менхай (Menghai).
  • Вага товару: 6 грам.
  • Тип чаю: пуер.
  • Склад чаю: чайне листя, пелюстки півонії.
  • Розмір чайного листа: крупнолистовий.
  • Додаткова обробка: постферментований.
  • Термін придатності: без терміну придатності.

Чай Шу Пуер Півонія року здатний дивувати і вражати уяву досвідчених гурманів. У процесі виробництва чаю пуера Шу Півонія, застосовується техніка змішування ніжних пелюсток з ароматним листям зеленого чаю, оброблених і схильних до ферментації. Це поєднання дарує незабутній смак та аромат. Напій наповнений нотами здобних, трохи солодких і квіткових тонів, гармонійно змішаних із властивими пуеру тонами. Унікальне смакове поєднання має стійкий і довгограючий післясмак. Значна витримка чаю дозволила вдосконалити смакові якості чаю, зробивши аромат більш глибоким та насиченим.

Китайський чай Шу Пуер Півонія відрізняється також цілим набором цілющих властивостей. Напій сприяє схуднення, виводить токсини з організму, живить печінку та кров, сприяючи зовнішній красі тіла, та розсіює застої крові, допомагаючи зберегти молодість.

Рекомендації щодо вживання: як і будь-який чай, пуер вимагає витримки стандартних дозувань, та дотримання кількох правил заварювання. Загалом закладають 5-6гр на 150 мл гарячої води.

Заварку необхідно промити гарячою водою, щоб очистити її від пилу. Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином досягається видалення пилу та дезінфекція чайного листа. Через кілька секунд – воду злити (кілька секунд вистачить, щоб чайки прокинулися). Після цього наповнюйте чайник водою наполовину і зачекайте кілька хвилин. Знавці та любителі чаю радять воду наливати з висоти, щоб дати можливість воді збагатитися киснем. Заварювати чай варто кип'яченою водою температурою 80-90 ° C і наполягати від 30 секунд до 2 хвилин (залежно від бажаної міцності напою). Чим якісніший чай, тим часом заварювання менше. У усередненому варіанті – час першого заварювання – близько 40 секунд, другого – близько 50 секунд, третього – до хвилини, четвертого – 2,5 хвилини, п'ятого – до 3 хвилин. Чим більший час заварювання – тим більше терпкості буде у напої. Концентрація смаку падатиме від заварювання до заварювання, зате насиченість аромату – зростатиме. Цей чай можна заварювати до 5-6 разів.

Пити пуер потрібно лише свіжим. Неприпустимо перетримувати заварку навіть на годину, а про добу і мови не може бути. Чай з еліксиру молодості та здоров'я з часом перетворюється на отруту – так стверджують на батьківщині пуера.

Перевага чаю пуер у міні-точках - у дуже зручній порційній упаковці. Це дуже зручно в офісі, в дорозі, в гостях. Їх однаково успішно можна заварювати у будь-яких чайних девайсах – чайниках, колбах, гайванях і навіть термосах. Вони не дорогі, і ними можна почастувати друзів!

Властивості чаю
Бадьорить
Для жінок
Для схуднення
Для чоловіків
Підсилює роботу мозку
Форма
Мініточа

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback