Чай червоний в'язаний Дянь Хун Червона пагода з лілією 4г

Топ продаж
В наявності
0
Модель: Чай
Артикул: 0191
20.00грн
Знайшли дешевше ?
  • 5 або більше 17.00грн
Скорочений опис
Зв’язаний чорний чай Дянь Хун Бао Та Червона Пагода ( 宝塔滇红, Dian Hong red pagoda blooming tea) з лілією.Чай “Дянь Хун Червона Пагода” (Dian Hong Red Pagoda) є одним із варіантів Дянь Хун,  знаного чорного чаю з провінції... Читати далі...

Зв’язаний чорний чай Дянь Хун Бао Та Червона Пагода ( 宝塔滇红, Dian Hong red pagoda blooming tea) з лілією.

Чай “Дянь Хун Червона Пагода” (Dian Hong Red Pagoda) є одним із варіантів Дянь Хун,  знаного чорного чаю з провінції Юньнань у Китаї. Він отримав свою назву завдяки своїй характерній формі, що нагадує пагоду.

Основна відмінність “Дянь Хун Червона Пагода” від звичайного Дянь Хун полягає в якості та стилі обробки чаю. Чай “Дянь Хун Червона Пагода” виготовляється вручну з добірних чайних бруньок та листя і пелюсток лілії.  Використовуються тільки тонкі та молоді чайні бруньки, що надає чаю ніжнішого та солодкуватого смаку в порівнянні з класичним дянь хуном.

Пагода – сорт, який відрізняється особливим ароматом, оригінальними нотками. Його цінують знавці, які віддають перевагу виключно ексклюзивним напоям.

Бажано виконувати заварювання в прозорому посуді, щоб можна було побачити те, як розкриваються пелюстки лілії та чайні листочки.

Чай червоний (чорний) під назвою пагода виготовляється з ніжної бруньки і двох верхніх листочків. Їх зривають в період ранньої весни на території садів під назвою Сишуанбаньна. Сировина проходить ретельну обробку, прогрів за допомогою вогню, а далі продукт зв’язують вручну у вигляді мініатюрних пірамідок.

Корисні властивості.

Регулярне споживання дянь хун:

  • стабілізує емоційний фон;
  • робить організм більш бадьорим;
  • нормалізує травлення;
  • покращує обмін речовин;
  • дозволить знайти спокій і гармонію із самим собою.
  • Ідеальний чай для тих, хто багато працює і проживає у великих мегаполісах.


Дегустація.

Дянь Хун Червона Пагода має особливу гладкість і м’якість, з  яскравим медовим відтінком і нотками сухофруктів. Він  має  пряний аромат і більш насичений смак у порівнянні зі звичайним Дянь Хун. Цей чай відмінно підходить для тих, хто віддає перевагу більш повному і насиченому чорному чаю.

В ароматі присутні мигдальні і шоколадні нотки.

Легкий напій дозволить відчути відтінки сухофруктів, а також ялівцю, перейнятися свіжістю. Як посмак на губах залишається невелика гірчинка і бархатиста, невимушена терпкість.


Правила заварювання.

Заварювання можна виконати двома способами, при будь-якому варіанті використовуйте прозорий скляний заварник.

Міжнародний. Час заварювання – 3 хвилини. В 500 мл води, підігрітої до 95 градусів, запарюють 1 пагоду, залишають на кілька хвилин.

Китайський. У 200 мл води, яка підігріта до 90 градусів, відправляють 1 пагоду. Час настоювання 10-55 хвилин. Чай можна використовувати до 7 разів.

 

Зберігання.

 Чай дянь-хун після відкриття упаковки варто зберігати тільки при кімнатній температурі.

Шафа повинна бути сухою, а ємність герметичною.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_viber icon_teleg icon_whatsapp icon_mes icon_email icon_callback